Windows 10, Windows 11 en Windows 12

Waarschijnlijk werkt u prettig op uw pc die werkt met Windows 10. Dat is mooi, dus dat laten we voorlopig zo. Dat kan zeker want uw pc met Windows 10 ontvangt tot oktober 2025 allerlei updates.
Maar als u om welke redenen dan ook toe bent aan een nieuwe computer/laptop, wordt dat een systeem met Windows 11. Heeft u al een pc met Windows 11? Hoe bevalt dat? Hebt u moeite om aan de nieuwe pc te wennen? We horen graag uw ervaringen met Windows 11.
Als er meer gebruikers zijn met aanpassingsproblemen met Windows 11, dan kunnen we er misschien een workshop of korte cursus aan wijden.

Wereldwijd is ongeveer een kwart van de computers voorzien van Windows 11. Dat is nog geen groot aandeel. Enigszins opmerkelijk is daarom het nieuws over de komst van Windows 12. De lancering daarvan staat volgens de laatste berichten gepland in eind 2024. We wachten het gewoon af.