Nieuwe ruimte inloop in Bolsward

De inloop voor SeniorWeb in Bolsward werd tot nu toe gehouden in een lokaal op de eerste verdieping. Dat betekende een hoge trap opklimmen en daarna even zoeken naar het lokaal. Vanaf begin dit jaar is dit gewijzigd.

De bereikbaarheid was namelijk verre van optimaal. Bereik via de lift was een behoorlijke omweg. Al met al heeft de keuze voor het wissellokaal geleid tot minder bezoekers en dat vinden we jammer.

Er is besloten de inloop voortaan te houden op de begane grond, meteen na de ingang van de bibliotheek. Daar vindt u, zoals gebruikelijk, de docenten van SeniorWeb, herkenbaar aan hun naambadges. Tevens geven wij de plaats duidelijk aan met een rolbanner.

We hopen met dit besluit dat u de weg naar SeniorWeb beter zult kunnen vinden en nodigen u uit binnenkort een bezoek te brengen aan onze nieuwe locatie met uw digitale vragen over mobiele telefoons, tablets, laptop of computer.
De openingstijden zijn onveranderd: iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur.

U bent van harte welkom

Inloop te Bolsward