Whatsapp gebruiken met smartphone uit

Mijn smartphone staat uit en toch schrijf ik een kort bericht met Whatsapp.
Hoe kan dat?
Whatsapp is nu een echte app, dus een programma op de computer. Daarmee kan ik appen terwijl mijn smartphone nog uitstaat. En een bericht typen op mijn toetsenbord van de pc is ook nog makkelijker dan met de kleine toetsen van de smartphone. Dus als ik thuis ben, gebruik ik Whatsapp bij voorkeur op mijn Windows-computer.

Wilt u ook op deze manier Whatsapp op de computer/laptop gebruiken, ga dan naar de Microsoft Store. Type ‘Whatsapp’ in het zoekscherm bovenaan, download en installeer de app van Whatsapp op uw Windows-apparaat.
Klik vervolgens op ‘AAN DE SLAG’ en u doet precies wat er dan op het scherm staat.
Zie de bovenstaande afbeelding.

Hebt u hulp nodig bij het instellen van Whatsapp op uw computer/laptop, dan bent u in ons inloopspreekuur welkom.