Thema november: games en spelletjes

Of het nu de laptop is, de tablet of de smartphone, op heel veel van deze apparaten gebruikt men spelletjes als Candy Crush, Patience, Klaverjassen en woordpuzzels, zoals Wordfeud. Naast het gebruik van WhatsApp, e-mail en internet zijn spelletjes niet meer weg te denken bij het gebruik van de digitale toestellen. Het is ook leuk om tussen de bedrijven door even een recreatief spelletje te spelen. Het aanbod is eindeloos en meestal gratis, maar waar vind je je keuze in het geweldige aanbod? Wij gaan u daarbij helpen!
In de maand november besteden wij in de locatie Bolsward aandacht aan het thema games, spelletjes en puzzels. Wij laten u zien hoe en waar u het aanbod kunt vinden op laptop, tablet of smartphone. Daarnaast tonen wij u hoe u een spelletje kunt downloaden. Als u uw digitaal apparaat meeneemt, kunt u het zelf uitproberen!
Van enkele spelletjes laten we ook zien wat de spelregels zijn en hoe het werkt.

Wij zijn nog met de invulling van het programma bezig, maar hebt u belangstelling dan kunt u zich, zonder verplichting, nu reeds aanmelden via deze link. U ontvangt dan op uw e-mailadres nadere informatie over onze activiteit betreffende dit onderwerp.