Onze nieuwe website

Via deze nieuwsbrief bent u al direct op de nieuwe website. Als u klikt op het SeniorWeb-logo kunt u op uw gemak even rondkijken. Met de presentatie van de nieuwe website laten we nog eens merken dat uw vraag, de inloop en hulp op maat onze belangrijkste dienstverlening is. Daarom deze 3 items op de homepage.

In de afgelopen zomerperiode hebben we vanuit een klein comité deze nieuwe website opgezet, die speciaal is ontwikkeld voor (potentiele) bezoekers van het inloopspreekuur en hulp op maat. Opgetuigd met het nieuwe logo van SeniorWeb is de website sinds enkele dagen online.

Naast dat logo willen we u wijzen op de mogelijkheid te kiezen voor de teksten in het Fries of het Nederlands. Rechtsboven kunt u die keus aangeven.

De website heeft de traditionele kleuren van het oude SeniorWeb-logo en in het contactformulier kunt u direct de bestemming kiezen van uw bericht.

Graag horen we of u uw weg kunt vinden op onze nieuwe website. Mist u nog informatie, dan horen we dat graag. Dat kan ook via het contactformulier.